Kleurrijke spaghettitaart met groentjes, ham en boursin uit de oven

5 40 5 5
Aantal personen:
  • 400 gr gare spaghetti
  • boter/ margarine/olie
  • 100 gr fijn gesneden prei
  • 100 gr broccoli roosjes
  • 100 gr rode paprika of cherry tomaatjes
  • 1 ui fijn gesneden
  • 8 eieren
  • versgemalen peper en zout
  • 100 gr gekookte ham blokjes
  • 2 kuipjes Boursin cuisine met knoflook en fijne kruiden
  1. Kook de pasta en doe de gare afgekoelde pasta in een grote kom.
  2. Verwarm wat boter of olie in een wok en roerbak hierin de fijngesneden groenten ongeveer 4 minuten. Snijd intussen de hamblokjes fijn en meng deze door de roergebakken groenten.
  3. Vet een dichte ronde bakvorm in met boter en verwarm de oven voor op 180°C. Meng de groenten door de koude spaghetti.
  4. Klop de eieren samen met de Boursin Cuisine los, breng het mengsel verder op smaak met versgemalen peper en zout. Schenk het op het spaghetti-groente mengsel.
  5. Bak de spaghettitaart afgedekt met aluminiumfolie in het midden van de voorverwarmde oven in ongeveer 30 minuten gaar en goudbruin. Verwijder na 20 minuten bakken het folie.
  6. Je kunt de taart eventueel storten en dan in punten snijden.
  7. Boursin Bron
Love to Cook