kipsalade met banaan en kerrie

9 30 0 5
Aantal personen:
  • 3 st kipfilet
  • 1 blokje groentenbouillon
  • 1/2 st komkommer
  • 3 harde tomaten
  • 2 grote gekookte aardappelen
  • 2 rijpe bananen
  • 4 eetl olie
  • 2 eetl citroensap
  • 1/2 theelepel kerrie
  • 1 blik perziken(halve liter)
  1. De kipfilet gaarkoken in 0,5 l water met het bouillontablet en wat zout.
  2. Het kippenvlees in stukjes snijden/trekken.
  3. De ongeschilde komkommer in kleine blokjes snijden en de tomaten in stukjes. De peterselie fijnhakken.
  4. De stukjes kip voorzichtig omscheppen met de komkommerblokjes, stukjes tomaat, fijngehakte peterselie en de in blokjes gesneden gekookte aardappelen.
  5. Vermengen met een sausje van de fijngeprakte bananen, de olie, het citroensap, kerriepoeder, wat zout en iets suiker.
  6. Het slaatje in een schaal doen en garneren met uitgelekte schijfjes perzik.
hildeke3105