kiprolletjes met graanmosterd en dragon

5 40 0 5
Aantal personen:
  • 4 kipfoilets en 16 sneden gerookt spek
  • 250 gr boschampignons en 4 kleine tomaatjes
  • 1 eetl paneermeel en 250 ml bearnaisesaus
  • 1 eetl graanmosterd en wat boter en provencaalse en kip kruiden
  1. snijd elke kipfilet overlangs in 4 repen en kruid ze met de kipkruiden
  2. leg op elke spekreep een stuk kip, rol het op en prik ze per 4 vast op een satestok, bak ze gaar in de pan of oven
  3. kruid de tomaatjes met de provencaalse kruiden en bestrooi met paneermeel, leg er klontje boter op en warm ze op in de oven
  4. meng de bearnaisesaus met de graanmosterd en warm op
  5. bak de champignons en kruid met peper en zout
  6. schik de champignons in een smalle lijn op het bord en plaat hierop de tomaatjes en de kiprolletjes die u van de brochette hebt gehaald
  7. serveren met kroketjes en wat waterkers
hildeke3105