Kippenvleugels met knoflook en honing

95 40 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 1 el citroensap
  • 0.25 tl gemalen gember
  • 1 kg in twee gesneden kippenvleugels waarvan het uiteinde verwijderd is
  • 0.5 tl knoflookpoeder
  • 2 blokjes Knorr Finesse Bouillon Kip
  • 2 el sojasaus
  • 75 ml vloeibare honing
  1. Verwarm de oven voor op 230 graden
  2. Plaats de kippenvleugels op een met aluminiumfolie bedekte bakplaat. Bak ze gedurende 10 minuten in de oven. Haal de kippenvleugels uit de oven en verhoog de temperatuur tot 240 ┬░C. Laat de vleugels goed uitlekken.
  3. Meng de overblijvende ingredi├źnten in een kommetje en giet alles over de kip. Bak de kippenvleugels gedurende 25 minuten. Draai ze regelmatig om en smeer ze af en toe met olie in totdat ze goudbruin en glanzend zijn.
Solo