Kippenspiesjes in kippenbouillon

246 20 Gemiddelde moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 300 g voorgesneden wokgroenten
  • 1 l water
  • 1 dl terryakimarinade
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 2 bouillonblokjes kip
  • 3 kipfilets
  • sojasaus naar believen
  1. Verdeel de kipfilets in gelijke stukken en spies ze op 8 chopsticks. Laat ze marineren in de terryakimarinade. Verhit de helft van de Solo in een ruime pan en roer de groenten gedurende enkele minuten om. Voeg water en bouillonblokjes toe en laat op een zacht vuur garen; een 20-tal minuten moet volstaan. Bak intussen de sat├ęs op een heet vuur in de resterende olie en overgiet ze met de marinade tot ze mooi gekarameliseerd zijn. Breng de bouillon tot slot op smaak met sojasaus. Serveer het geheel in diepe borden en leg er de spiesjes op.
Solo