kippensoep met kerrie

16 30 0 5
Aantal personen:
  • 2 el olie
  • 25 gr boter
  • 2 fijn gesneden uien
  • 2 fijn gesneden wortelen
  • 2 el kerrie poeder
  • 25 cl tomatencoulis
  • 2 fijn gesneden takken bleekselder
  • 2 blokjes gevogelte bouillon
  • 2 plakjes kipfilet
  • 1 sap van citroen
  • 1 bosje fijn gehakte koriander
  1. verwarm de boter en de olie in een pan en stoof er de ui en wortel aan
  2. Bestrooi met kerrie poeder en roeren .
  3. Voeg er de tomatencoulis en de selder bij verkruimel de bouillon blokjes boven de pan en giet er een litertje water op
  4. Laten koken voor ongeveer tien minuten.
  5. De soep van het vuur haen
  6. Op smaak brengen met citroen peper en zout en bestrooi met gehakte koriander
chrisje75