Kippenhaasjes, couscous met marokkaanse aroma's en zijn groenten

9 0 0 5
Aantal personen:
  • 500 g kippenhaasjes
  • 300 g couscous met specerijen
  • 750 g diepgevroren couscousgroenten
  • 1 kl marokkaanse kruiden
  • 1 el arachideolie
  • 1 nootje solo
  • zout en peper
  1. Bereid de couscousgroenten volgens de instructies op de verpakking.
  2. Breng op smaak met zout en peper. Zet opzij.
  3. Bestrooi de kippenhaasje met Marokkaanse kruiden.
  4. Verhit de olie in een pan en voeg de kippenhaasjes toe. Laat aan beide kanten bakken op een zacht vuurtje.
  5. Breng water aan de kook. Giet de couscous met specerijen in een grote kom en overgiet met kokend water. Laat zwellen.
  6. Voeg het nootje solo toe en meng.
  7. Dien de kippenhaasjes op samen met de couscous en de groenten.
sofied