Kippenhaasje met dragon en een mix van 3 soorten rijst

1 60 0 5
Aantal personen:
  • 600g Kippenhaasje
  • 150g spekblokjes natuur
  • 250g champignons
  • 360g mix van 3 soorten rijst
  • 20cl droge witte wijn
  • 25cl verse room
  • 2 UIEN
  • 2 EL MOSTERD
  • 1 KLONTJE BOTER
  • 3 à 4 snufjes dragon
  • PEPER EN ZOUT
  1. Fruit de spekblokjes in een stoofpan. Zet apart.
  2. Bak de haasje goudbruin in de boter. Zet apart.
  3. Pel de uien en hak ze fijn. Bak ze goudbruin. Zodra ze een mooie kleur hebben, doet u er de haasje bij. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Voeg de witte wijn en de dragon toe. Laat 30 minuten sudderen.
  5. Klop de room en de mosterd op in een kom. Doe het mengsel, de spekblokjes en de gewassen en gesneden champignons bij de bereiding. Laat nog eens 15 minuten sudderen.
  6. Kruid bij indien nodig (zout, peper, dragon) en serveer met een mix van 3 soorten rijst.
NelekeP