Kippengyros

45 20 2 5
Aantal personen:
  • 400 gr kipfilet in blokjes gesneden
  • kruidenmix voor gyros
  • 1 ui, in ringen gesneden
  • 1 rode paprika, in julienne gesneden
  • 1 courgette, in julienne gesneden
  • 1 wit van porei, gesnipperd
  • wokolie
  • ----- -----
  • Voor de knoflooksaus:
  • 4 el mayonaise
  • 4 el yochurt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • peper&zout (pezo)
  1. Verhit de olie in de wok en fruit de kip samen met de ajuin.
  2. Kruid met de gyroskruiden.
  3. Voeg de paprika toe en roerbak 5 min.
  4. Doe er de courgette en de prei bij en laat nog 3 min. bakken.Maak het knoflooksausje door al de ingrediƫnten te mengen en serveer het bij de kippengyros.
  5. Serveer met wilde rijst.
Victor S.