Kippenfilet in een pastakleedje

5 25 0 5
Aantal personen:
  • 4 kippenfilets
  • 8 witte en groene asperges
  • ½ rode paprika
  • 8 plakjes filet de saxe (of een fijne gerookte ham)
  • 2 grote uien
  • 4 tomaten
  • spaghetti
  • olijfolie
  • basilicum
  1. de pasta beetgaar koken
  2. de witte asperges schillen koken in gezouten water
  3. de groene asperges koken (niet schillen)
  4. de plakjes filet de saxe besprenkelen met olijfolie en drogen in een oven op 50°C tot ze krokant zijn
  5. de paprikaringen in een mengeling van bloem, water en olie dompelen frituren
  6. basilicum fijn snijden
  7. de kippenfilets in blokjes snijden en bakken in arachideolie, de fijn versneden ui toevoegen en samen kleuren, de groenten en spaghetti toevoegen en een 5-tal minuten tezamen laten stoven, tomatenblokjes toevoegen en nog enkele minuten verder stoven, kruiden naar smaak
  8. als laatste voegen we de vers gesneden basilicum toe
  9. Afwerking de heerlijke mengeling in een diep bordje schikken
  10. hierop de paprikaringen schikken en de plakjes filet de saxe
Alpha