Kippenboutjes met salsa van perzik

10 50 0 5
Aantal personen:
  1. Ingrediƫnten :
  2. 8 gegaarde kippenboutjes
  3. boter
  4. 1/2 verse groene peper
  5. 15 gram verse koriander
  6. 1 sjalotje
  7. 1 klein teentje knoflook
  8. 2,5 cm gemberwortel, geschild
  9. sap van 2 limoenen
  10. 4 perziken in blokjes (mag uit blik)
  11. zout en peper
  12. 1 eetlepel olie
  13. Bereiding:
  14. Hak de groene peper, koriander, knoflook, sjalot en gember fijn en vermeng dit met de overige ingrediƫnten voor de perziksalsa. Serveer de salsa apart in een schaal. Warm de gegaarde kippenboutjes op in de oven of de microgolfoven.
  15. Tip: je kunt dit gerecht serveren als hapje (1 kippenboutje per persoon) of als hoofdgerecht (2 kippenboutjes per persoon). In het laatste geval serveer je er best wilde rijst bij.
Theoke_1