Kippenbouillon

4 140 0 5
Aantal personen:
  1. Ingrediƫnten:
  2. 1 Soepkip
  3. Ui
  4. Prei
  5. Wortel
  6. Bleekselderij
  7. 1 takje tijm
  8. 1 blaadje laurier
  9. 1 kruidnagel
  10. 1 stukje foelie
  11. Enkele takjes peterselie
  12. Bereiding:
  13. Soepkip in grote pan leggen, ca. 2 in water erbij schenken, zodat kip goed onder staat
  14. Tegen de kook aan brengen en eerste 5 minuten schuim van water afscheppen
  15. De fijngesneden groenten en de tijm, kruidnagel foelie en peterselie toevoegen
  16. Bouillon ca. 2 uur zachtjes laten trekken, maar net niet koken
  17. Bouillon zeven
  18. Het kippenvlees kunt u als vulling voor de soep gebruiken
Theoke_1