kippenballetjes in tomaten paprikasaus

11 45 4 5
Aantal personen:
  • 500 GR gekruid kippengehakt
  • 1 ei
  • 2 EL olijfolie
  • 2 fijngesnipperde knoflookteentjes
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 800 GR tomatenblokjes met verse groenten (elvea blik)
  • peper, zout, kerriepoeder, paprikapoeder
  • rijst
  1. Meng 500GR Gekruid kippengehakt met 1 EI en maak er kleine gehaktballetjes van . Bak ze in een wok aan alle kanten goudbruin in 2EL olijfolie. Haal uit de wok en leg opzij. Fruit 2 fijngesnipperde knoflookteentjes in dezelfde wok. Snij 1 gele en 1 groene paprika in reepjes en voeg toe aan het knoflook. Voeg na 3 MINUTEN 800GR tomatenblokjes met verse groenten (elvea blik) toe. Kruid met peper, zout, kerriepoeder en paprikapoeder. Schep de balletjes opnieuw in de wok, meng goed en laat nog 10 Minuten garen. Lekker met rijst
NelekeP