Kipnuggets met rijst en erwtjes,vergezeld met currysaus

15 30 3 5
Aantal personen:
  • 1 blikje erwtjes
  • 2 builtjes witte rijst
  • 2 zakjes currysaus
  • 500 ml melk
  • 1 kg kipnuggets
  1. Kook de 2 builtjes rijst gaar en warm de erwtjes op.
  2. Bak de kipnuggets goudbruin.
  3. Voeg de 500ml melk bij de inhoud van de zakjes currysaus,breng al roerend aan de kook.
  4. Eventueel bijkruiden met currypoeder.Optioneel kun je er voor een zoete smaak een half kopje ananassap bijvoegen.
  5. Meng de rijst met erwtjes.
  6. Dresseer de rijst met de erwtjes aan de ene zijde van het bord, aan de andere zijde leg je kipnuggets.Lepel ertussen een streep currysaus.
  7. Werk eventueel je bord af met wat currypoeder op de rand.
  8. Eet smakelijk.
knuffelmamie