kipfilets met mozzarella en italiaanse ham

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 4 kipfilets opengesneden
  • 4 sneetjes mozzarella
  • 4 sneetjes italiaanse rauwe ham
  • 4 kl tomatentapenade
  • 2 fijngesneden sjalotjes
  • 2 dl kippenbouillon
  • 2 tomaten in blokjes of gepelde tomaat
  • groene tuinkruiden (basilicum, bieslook, peterselie)
  • peper en zout
  1. leg de kipfilet open. Bedek met een sneetje mozzarella, een sneetje ham en 1 kl tapenade. Plooi de kipfilets dicht en hou het vlees met een coctailprikker samen. Bak in de grillpan
  2. Stoof de sjalotjes, blus de warmte met bouillon en voeg de tomaten toe. Laat pruttelen. Werk de saus af met tuinkruiden, peper en zout.
  3. Dien de kip en de saus op met fijne pasta
NelekeP