kipfilet op mediterraanse wijze met mozerella, parmaham en tomaat

38 25 0 5
Aantal personen:
  • 2 st kipfilet
  • 1 st mozerellabol
  • 1 st tomaat
  • 2 st gezouten parmaham
  • boter
  • basilicum, peper, zout
  1. 1- snijd de kipfilets horizontaal open, maar zorg ervoor dat je ze niet volledig doorsnijd, ze moeten openvallen, zoals een boek :-)
  2. 2- kruid de binnenkant van de kipfilets met peper en zout
  3. 3-snijd de mozerella en tomaten in dunne plakkjes
  4. 3- leg op 1 kant van de kipfilet een laagje tomaten, een beetje basilicum en een laagje mozerella
  5. 4- vouw de kipfilet dicht
  6. 5- wikkel rond de kipfilet een reepje parmaham, zodat het geheel bij elkaar gehouden wordt
  7. 6- laat een beetje boter smelten id pan en bak de kipfilets
  8. 7- de kipfilets zijn klaar als de mozerella heerlijk gesmolten is en de parmaham lekker krokant gebakken is;
  9. Heel lekker met rijst met groenten of pasta
  10. enjoy!
KarenPince