Kipfilet met spinazie in roomsaus

455 15 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 250 gr tagliatelle
  • Zout
  • 3 eetlepels witte wijn
  • 200 g kippenfilet
  • 1 ui
  • peper
  • 150 g spinazie met room
  1. Schil de ui en snij hem fijn.
  2. Laat alles in de Solo garen zonder te kleuren, snij de kippenfilet in blokjes en laat ze bakken.
  3. Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water met zout .
  4. Laat de spinazie in een steelpannetje met de wijn, peper en zout smelten.
  5. Giet de tagliatelles af en leg ze op een grote pastaschotel.
  6. Verdeel de kippenblokjes en de spinazie over de pasta en u bent klaar om te eten.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht