Kipfilet met broccoli, cherry tomaatjes en basilicum

492 25 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 kilo kruimige aardappels
  • 350 gram kipfilet
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 300 gram broccoliroosjes
  • 250 gram cherry tomaatjes
  • Peper en nootmuskaat
  • 100 ml. melk
  • 3 eetlepels verse gehakte basilicum
  1. Schil de aardappels en kook ze, met wat zout, in 20 minuten gaar.
  2. Snijd ondertussen de kipfilet in stukjes, bestrooi met peper en zout.
  3. Kook de broccoli in kokend water in 3 minuten gaar. Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de kipfiletstukjes in ca. 8 minuten gaar en goudbruin. Voeg na 5 minuten de broccoliroosjes en cherrytomaatjes toe. Schep goed door en laat nog 3 minuten bakken. Voeg als laatste de gehakte basilicum toe en schep nogmaals door.
  4. Giet de aardappels af. Stamp ze fijn, voeg een 1 eetlepel Solo en de melk toe en breng op smaak met peper en nootmuskaat. Roer tot er een romige massa is ontstaan.
  5. Serveer het kip-groentemengsel met de aardappelpuree op de borden.
Solo