Kipfilet bruschetta met gebakken rijst

3 40 0 5
Aantal personen:
  • 4 kipfilets bruschetta (OKAY)
  • 4 trostomaten
  • 1 rode paprika
  • 3 eieren
  • 1 klontje boter
  • 250 GR Benin rijst
  • 1 blokje kippenbouillon
  • 2 DL witte wijn
  • 3 EL Olijfolie
  • 2 EL sojasaus
  • peper en zout
  1. voorbereiding
  2. 10 MIN
  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de rode paprika en ontpit de tomaten. Snij de groenten in blokjes. Doe de eieren in een kom, voeg peper en zout toe en kluts.
  4. Bereiding 30 MIN
  5. Bak de kipfilets in de oven. Kook ondertussen de rijst gaar in water met een kippenbouillonblokje. Giet af.
  6. Verhit de olijfolie in een kookpot. Bak de rode paprika 5 MIN. Blus met de witte wijn en laat nog 5 minuten garen. Smelt ondertussen de boter in een pan en roerbak de eieren.
  7. Voeg de sojasaus, de rijst en het roerei toe aan de paprika. Roer goed door elkaar en kruid met peper en zout. Zet nog even op het vuur..
  8. Serveer de kipfilets met de gebakken rijst en de tomatenblokjes
NelekeP