Video afspelen

Kipfilet alla milanese

3 30 0 5
Aantal personen:
  • 800 g kipfilet
  • Aromat Tuinkruiden
  • 100 g bloem
  • 4 eierdooiers
  • 250 g panko (Japans paneermeel)
  • 300 g gemalen parmezaan
  • Solo Bakken en Braden
  • sap van 1 citroen
  • 150 g rijst
  • verse kervel
  1. Klop eerst op de kipfilet met de platte kant van een hakmes, snijd de kipfilet dan in reepjes en kruid ze met Aromat Tuinkruiden.
  2. Paneer de kipfilet eerst in de bloem, dan in het eigeel en tot slot in het paneermeel met Parmezaanse kaas.
  3. Doe de gepaneerde kippenreepjes in een pan met wat Solo en bak ze aan alle kanten goudbruin.
  4. Schik ze op de borden en werk af met wat citroensap.
  5. Serveer met gekookte rijst en garneer met een beetje kervel.
Koken Op De Markt