Kip met kruidenkaas saus en paprika's

1950 25 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 1 wortel
  • 1 dl witte wijn
  • 1 dl melk
  • 1 blokje Knorr Finesse kippenbouillon
  • 1 kruidentuiltje (blaadje laurier
  • 2 eetlepels Maïzena Express
  • 100 g kruiden kaas
  • 600 g kipfilets
  • 1 ui
  • 1 paprika
  • peper en zout
  1. Bruin in de Solo de kipfilets, de stukjes ui en wortel.
  2. Voeg wijn en melk toe en laat inkoken tot de helft.
  3. Voeg er 0.5 l water, het bouillonbouillon en het krudientuiltje bij en laat op zacht vuur 10 minuten verder garen.
  4. De paprika's blancheren, pellen en in blokjes snijden.
  5. De kipfilets uit de saus halen en warm houden.
  6. De saus zeven, binden met Maïzena, en dan de kruiden kaas toevoegen.
  7. Even laten koken, stukjes paprika toevoegen en eventueel kruiden met peper en zout.
Solo
Meer inspiratie

GevogelteHoofdgerecht