Kinderspaghettie

2 30 0 5
Aantal personen:
  • 2 uien in halve ringen
  • 2 teentjes look versnipperd
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 1 tl gedroogde provinciale kruiden
  • 1 kruidenboeket (rozemarijn - tijm - basilicum)
  • 3 blikken gepelde tomaten
  • 4 verse tomaten
  • 2 blikken tv worsten
  • 750 gr gemengd gehakt
  • 600 gr pasta
  • geraspte kaas
  1. Fruit de ajuin en look in een flinke scheut olijfolie. Doe de gedroogde kruiden en het kruidenboeket erbij. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout . Laat 30 minuten pruttelen zonder deksel op een zacht vuur.
  2. Bak het gehakt rul in een scheutje olijfolie en kruid af met peper en zout. Laat je kinderen de ongekookte pasta door de stukjes tv worst steken. Kook de pasta gaar in licht gezouten water met een scheutje olijfolie.
  3. Haal het kruidenboeket uit de tomatensaus en mix de saus fijn. Meng het gehakt onder de gemixte saus en warm de saus nog even goed door.
veronneke