Kerststronk Shophie Dumont

9 60 3 5
Aantal personen:
  • 6 eieren
  • 150 gram suiker
  • 150 gram zelfrijzende bloem
  • 250 gram plattekaas
  • suiker
  • 250 ml zure slagroom
  • 1 citroen
  1. De eieren met de suiker wit schuimig kloppen
  2. De bloem met de hand eronder mengen.
  3. Deeg in een bakblik gieten, en mooi glad strijken.
  4. Voorverwarmde oven .
  5. Bakken op 190 graden , acht minuten.
  6. Daarna laten afkoelen, met keukenhanddoek erop. Biscuit blijft daardoor zachter.
  7. Vulling :
  8. Plattekaas met suiker mengen, en op de biscuit smeren en fruit opleggen.
  9. En voorzichtig oprollen.
  10. Zure slagroom met 1 lepel suiker opkloppen., en de schil raspen van een citroen.
  11. Biscuit besmeren met de slagroom en versieren naar smaak.
dolfijn33