Kersentaart met honing

7 0 0 5
Aantal personen:
  • 200 g bloem
  • 1 pot kersen op sap (350 g)
  • 200 g suiker
  • 200 g zachte boter
  • 4 eieren
  • 1/2 kl vanille-essence
  • 2 el honing
  • 1 zakje bakpoeder
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de kersen goed uitlekken en mix ze.
  2. Doe de boter en de suiker in de keukenrobot en meng.
  3. Doe er de losgeklopte eieren, de vanille en de honing bij en daarna de gezeefde bloem en het bakpoeder.
  4. Bekleed een bakvorm met bakpapier. Giet de kersenpuree in de bakvorm.
  5. Verdeel het beslag over de kersenpuree. Zet 50 minuten in de warme oven.
  6. Laat afkoelen en ontvorm de taart daarna op een rooster.
sofied