kangoeroe stoofpotje

12 90 2 5
Aantal personen:
  • 500 gram kangoeroevlees
  • 1 bussltje verse koriander
  • 1 knol koolrabi
  • 120 gram wortelen
  • 1 fles donkere leffe
  • 1 flesje wildfond
  • 1 eetlepel droge kalfsboullion
  • 2 sneden peperkoek met suiker
  • 2 eetlepels mosterd
  1. snijd het kangoeroe vlees in blokjes
  2. bak het vlees bruin aan in een pan
  3. kruiden met vleeskruidendoe dan het vlees in een stoofpot
  4. doe er de lepel kalfsbouliion over het vlees en roer om
  5. blus de pan met het leffe bier en giet de pan in de pot
  6. doe er het wildfond bij
  7. de 2 sneden peperkoek
  8. de 2 eetlepels mosterd
  9. roer ff om en dek de pot af met het dekselkuis de koolrabi en de wortelen en snijd ze fijn
  10. de wortels in schijfjes en de koolrabi in blokjesdoe ze in de pot
  11. laat dit op een zacht vuurtje stofen
  12. wanneer het vlees bijna gaar is
  13. doe je er de fijngsneden koriander toe
  14. en laat verder stofen tot het vlees gaar is
pauleke
Meer inspiratie

WildHoofdgerechtWinter