Kalkoenmedaillons met limoen, salade van rakette en soja scheuten

1567 45 4 5
Aantal personen:
  • 700 g kalkoenmedaillons
  • 1 limoen
  • 1 el eetlepscherp paprika poeder
  • peper en zout
  • 1 dl light room
  • olijfolie
  • 1 el eetlepSolo Vloeibaar Light
  • 50 g sojascheuten
  1. Rasp de groene schil van de limoen en pers er ook het sap uit.
  2. Doe het vlees aan beide kanten in een beetje Solo Light Vloeibaar kleuren, kruid en laat onder een stuk aluminium folie rusten.
  3. Giet het limoensap, de groene schil , paprikapoeder en een scheutje water in de pan en, laat inkoken. Voeg de light room toe en meng goed.
  4. Laat het vlees in de saus opwarmen.
  5. Was de sla, meng ze met de scheuten en werk af met olie peper en zout.
Solo
Meer inspiratie

GevogelteHoofdgerecht