Kalkoenlapjes met parmezaanse kaas

901 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 150 g paneermeel
  • 175 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 0.5 bosje gehakte peterselie
  • 2 eetlepels fijngehakte verse tijm
  • zeezout
  • zwarte peper versgemalen
  • 150 g bloem
  • 1 dl melk
  • 2 eieren
  • 600 g kalkoenlapjes
  • 0.5 dl Bertolli extra vergine
  • Solo
  1. Meng het paneermeel, de Parmezaanse kaas, de peterselie, de tijm, het zout en de peper in een grote kom.
  2. Doe de bloem in een tweede kom.
  3. Meng de melk en de eieren in een derde kom.
  4. Paneer de kalkoenlapjes eerst in de bloem, daarna in de eiermengeling en ten slotte in het mengsel met paneermeel en Parmezaanse kaas.
  5. Warm olijfolie en Solo op in een antikleefpan en bak de kalkoenlapjes gedurende 2 minuten aan beide kanten, tot ze goudbruin en krokant zijn.
  6. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Solo