Kalkoenfilet met limoen, raketsla en sojascheuten

473 0 0 5
Aantal personen:
  • 1 limoen
  • 800 g kalkoenfilet (8 sneden van 100 g)
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 1 el scherp paprikapoeder
  • 1 dl light room
  • raketsla
  • 50 g sojascheuten
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 1 tomaat
  1. Rasp de groene schil van de limoen en pers er ook het sap uit.
  2. Laat het vlees gedurende 2-3 minuten aan beide kanten in een beetje Solo Vloeibaar kleuren, kruid en laat onder een stuk aluminiumfolie rusten.
  3. Giet het limoensap, de groene schil, het paprikapoeder en een scheutje water in de pan en laat inkoken. Voeg de light room toe en meng goed.
  4. Laat het vlees in de saus opwarmen.
  5. Was de sla, meng ze met de scheuten en werk af met olie, peper en zout.
Solo