kalkoenbiefstuk met groene pepersaus

8 30 3 5
Aantal personen:
  • 2 kalkoenfilets
  • 25 gr margarine
  • 1,5 dl gevogeltebouillon(fonds)
  • 2 eetlepels bloem
  • 0,5 dl slagroom
  • 1 of 2 eetlepels groene peperbollen
  • peper en zout
  1. # Bestrooi de filets met peper en zout en bak ze in de hete margarine in 12 minuten gaar en bruin.
  2. # Neem het vlees uit de pan.
  3. # Giet de bouillon in de pan en roer het aanbaksel los van de bodem.
  4. # Roer de bloem met de room tot een gladde pap en giet dit al roerend in de pan.
  5. # Breng de saus onder voortdurend roeren aan de kook.
  6. # Voeg de peperkorrels toe en breng de saus op smaak met eventueel wat zout.
  7. # Leg de kalkoenfilets in de saus en laat ze nog even mee-warmen
alexis1