KALKOEN MET CITROEN EN COURGETTESPAGHETTI

0 40 0 5
Aantal personen:
  • 4 kalkoenlapjes
  • 0,5 kg tomaten
  • 1 citroen
  • platte peterselie
  • 400 g spaghetti
  • boter
  • Peper en zout
  1. Bestrooi de kalkoenlapjes met wat bloem en kruid met peper en zout. Bak ze met boter in een pan en doe er een fijngehakt sjalotje en lookteentje bij. Snij de tomaten in vieren en haal de pitten er uit. Snij de rest in ruwe blokjes en doe ze bij het vlees. Blus met een scheutje witte wijn. Laat verder pruttelen met het deksel op de pan en doe er ten slotte het sap van een halve citroen en wat versnipperde peterselie over.
  2. Stap 2
  3. Snij de courgette met een mandoline of een dunschiller in fijne sliertjes
  4. Kook de pasta. Doe er op het einde van de kooktijd de sliertjes courgette kort bij en giet af. Overgiet met een scheutje olijfolie.
  5. Rol de spaghetti rond een vork en leg ze op een bord. Serveer met een kalkoenlapje en overgiet met de saus.
NelekeP