Kalfsvlees Hannelore

23 50 0 5
Aantal personen:
  • stuk kalfsvlees (200 gr per persoon)
  • kruiden
  • boter
  • 2 fijngesneden uien
  • fijngesneden chamignons
  • citroensap
  • droge witte wijn
  • room
  • 150 gr garnalen
  • 8 sneetjes kaas
  • witloofstronkjes gestoofd
  1. Het vlees in boter braden in de oven - kruiden
  2. In een kookpan de ui laten kleuren, champignons toevoegen, alsook peper, zout en citroensap; Laten gaar stoven
  3. Het geheel blussen met witte wijn, gedeeltelijk laten uitkoken en afwerken met room
  4. Garnalen toevoegen en op smaak brengen
  5. Vlees snijden en schikken, overgieten met saus, leg de sneetjes kaas erover en laat in de oven gratineren
  6. Schotel afwerken met de gestoofde witloofstronkjes
  7. Opdienen met aardappelpuree
doreen_1