Kalfsrolletjes met mozarella

24 45 5 5
Aantal personen:
  • 8 dunne lapjes kalfsvlees
  • 8 sneden gedroogde ham
  • 3 bolletjes mozarella
  • 1 potje half zongedroogde tomaten in olie
  • gedroogde basilicum
  • 300 ml room
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • kroketten
  • 4 stonken witloof
  1. Neem een snijplank en sla de lapjes plat met een mes. Start zo eerst, een sneetje ham dan een kalfslapje, kruid met peper & zout, dan een sneetje mozarella en kruid met basilicum. Maak er dan rolletjes van. Als de rolletjes gemaakt zijn, neemt u een ovenschaal en besprenkel deze met olijfolie. Schik de rolletjes in de schaal (niet tegen elkaar). Verwarm de oven 10minuten voor op 200°c. Steek na 10min. de schaal 15minuten in de oven op 220°c. Meng intussen de room met tomatenpuree en kruid naar smaak met peper, zout & basilicum. Warm de saus op & bind met maizena.
  2. Serveer met kroketten en gestoofd witloof.
  3. Smakelijk !!
christobal