Kalfsmedaillon uit de vallée d'Auge

682 20 3 5
Aantal personen:
  • 600 g kalfsmedaillons
  • 4 eetlepels Solo
  • 2 eetlepels Calvados
  • 2 dl light room
  • zout
  • 200 g champignons
  • peper
  1. Kruid de kalfsmedaillons met peper en zout.
  2. Warm de Solo in een pan.
  3. Kleur het vlees aan beide kanten, laat ze bakken en deglaceer ze met de calvados.
  4. Flambeer het kalfsvlees en schik het op de borden en hou het warm.
  5. Giet de light room in de pan met de jus en Calvados en voeg de in plakjes gesneden champignons toe.
  6. Laat de saus inkoken totdat ze een siroopachtige textuur krijgt.
  7. Lepel over het vlees.
  8. Dien de kalfsmedaillons op met aardappelpuree en wat seizoengroenten of in kwartjes gesneden gebakken fruit.
Solo
Meer inspiratie

FransVleesHoofdgerecht