kalfsmedaillon met noten

7 30 0 5
Aantal personen:
  1. Kalfsmedaillon in een notenjasje
  2. 4 kalfsmedaillons, 100gr gemengde noten (walnoten, hazelnoten, cashewnoten), paneermeel, 2 soeplepels geraspte Parmezaanse kaas, solo, 2 fijngesnipperde sjalotten, 500 gr bospaddestoelen, peper&zout, verse tijm.
  3. Oven voorverwarmen op grillstand. Hak de noten fijn en meng met het paneermeel en de Parmezaanse kaas.
  4. Kleur het vlees in een pan met wat boter op hoog vuur rondom bruin. Druk de notenmix stevig aan één kant in het vlees en zet 2 minuten onder de grill, noten boven, hou daarna het vlees warm onder aluminiumfolie. Stoof de sjalotjes en de paddestoelen gaar in wat boter, kruid met p&z en verse tijm.
  5. Leg het vlees op een groot bord, serveer rondom de paddestoelen en wat aardappelpuree
Victor S.