Kalfslever met balsamicojus en tagliatelle

31 20 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 4 tomaten
  • peper en zout
  • takjes tijm of rozemarijn
  • 400 g tagliatelle
  • 3 sjalotjes, in dunne plakjes
  • takjes verse salie
  • 50 g Solo
  • 600 g kalfslever
  • bloem
  • 4 eetlepels balsamicoazijn
  1. Snijd de tomaten in 2 kruid met peper en zout en tym of rozemarijn en grill ze 10 minuten.
  2. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
  3. Stoof de sjalotten met de salie in een eetlepel hete Solo.
  4. Kruid de lever met peper en zout en haal door de bloem.
  5. Bak ze in hete Solo ( de binnekant mag roze blijven ) en laat enkele minten rusten.
  6. Voeg 4 eetlepels balsamicoazijn in de pan toe en werk verder af met een beetje Solo.
  7. Schik de lever op een bedje pasta en werk af met de saus.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht