Kalfsgoulash

20 90 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 2 uien
  • 800 g kalfsschouder (zonder bot)
  • 8 el olijfolie
  • 2 el bloem
  • 1 dl marsala
  • 1.5 dl Knorr Bouillonketeltje Vlees
  • 1 bosje bladpeterselie
  1. Pel en snipper de uien. Snijd het vlees in stukjes van 3 centimeter.
  2. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin het vlees aan. Voeg de uien toe en bak ze mee. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng de bloem door het vlees. Voeg de marsala toe en laat het even koken, zodat de alcohol verdampt. Schenk de bouillon erbij en laat de goulash ongeveer een uur zachtjes stoven.
  4. Strooi de gehakte peterselie over de goulash en serveer.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht