Kalfsgoulash op z'n Hongaars

2 120 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr kalfsvlees
  • 1 stuk rode/groen en gele paprika
  • 1 stuk ui
  • 1 stuk wortel
  • 100 gr champignons
  • 1 dikke tomaat
  • 300 ml kalfsfond
  • 25 gr tomatenpuree
  • 10 gr maizena
  • cajunkruiden
  1. Snij kalfsvlees in blokjes en wentel in de cajunkruiden.
  2. Verwarm kalfsfond en voeg vlees toe.
  3. Laat 45 minuten garen op zacht vuurtje.
  4. Sij alle groenten in grove stukken en voeg toe aan het vlees.
  5. Voeg ook tomatenpuree toe.
  6. Laat nog 30 minuten stoven.
  7. Zet vuur af en laat indien het toelaat de goulash 1 nachtje rusten.
  8. Neem wat koude fond uit de pot en meng met de maizena.
  9. Verwarm goulash. Dik saus in.
  10. Ontvel en ontpit de tomaat, snij ze in 6 stukken en voeg deze op 't laatste toe.
Pegsken