Kabeljauwovenschotel

395 45 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 240 g witte kool
  • 8 eetlepels Solo
  • 1 mespunt witte peper
  • 4 eetlepels vinaigrette
  • 360 g tomaat
  • 240 g prei
  • 2 teentjes look
  • 2 eetlepels rozemarijn
  • 600 g kabeljauwmoten
  • 300 g witte rijst
  • 200 g gemengde groene sla
  • 2 eetlepel(s) bieslook
  1. Verwarm de oven voor tot 200°C.
  2. Vet een ovenschotel in met Solo.
  3. Snij de tomaten in stukken, de witte kool in reepjes en de prei in ringen.
  4. Pers de teentjes knoflook uit en vermeng dit met de gesneden groenten, de kruiden en twee eetlepels Solo.
  5. Stoofde groenten hierin gedurende 5 tot 10 minuten.
  6. Leg de kabeljauwmoten in de ingevette ovenschaal en schep het groentenmengsel eroverheen.
  7. Verspreid de overige Solo in kleine hoeveelheden over de visschotel.
  8. Dek de schotel af en zet deze gedurende 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  9. Serveer de kabeljauwovenschotel met gekookte rijst en gemengde sla met een beetje heldere vinaigrette.
Solo