Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta

1833 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 200 g tagliatelle
  • olijfolie
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Kip
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • peper en zout
  • peterselie
  • 10 sprietjes bieslook
  • 25 g parmezaan
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 6 lente-uitjes
  • 4 teentjes look
  • 450 g kabeljauwhaasje
  • 25 g pijnboompitten
  • verse basilicumblaadjes
  1. Kook de pasta gaar in ruim kokend water met het Knorr Bouillonketeltje Kip.
  2. Smelt de Solo in een pan, fruit de fijngesneden lente-uitjes en 2 fijngesnipperde lookteentjes en hou apart.
  3. Giet in dezelfde pan een scheutje olijfollie en bak de kabeljauw (gekruid met peper en zout) daarin goudbruin.
  4. Maak intussen de groene pesto: basilicum, parmezaan, pijnboompitten, twee lookteentjes, bieslook, kappertjes, peper en zout pureren met de mixer en binden met olijfolie
  5. De pasta afgieten en door de pesto mengen.
  6. Op een bord schik je eerst de pasta met pesto en daarbovenop kabeljauwhaasje. Werk af met de gestoofde look met lente-uitjes.
Solo