Kabeljauwfilet op een bedje van fijne groentjes

334 23 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 40 g Solo
  • 400 g kabeljauwfilets
  • 1 preiwit
  • 500 g aardappelen
  • 50 g gepelde garnalen
  • 150 g champignons
  • 4 tajes dille
  • 2 tomaten
  1. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke vorm en kook gaar.
  2. Was de prei en snijd in flinterdunne reepjes van 5 cm en kook gaar.
  3. Verwijder het vel van de tomaten, ontdoe ze van pitjes en snijd in brunoise (zeer fijn).
  4. Borstel de champignons, verwijder de steeltjes en snijd de hoedjes in lange repen.
  5. Stoof kort aan.
  6. Gaar de kabeljauwfilet in de microgolfoven.
  7. Schik de vis op een bord en versier met de prei, tomaat, champignons, garnalen en dille.
Solo