Kabeljauwfilet met prinsessenbonenpuree

319 25 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 450 g boontjes
  • 50 g gerookt spek
  • takje peterselie
  • Solo
  • 300 g kabeljauwfilet
  • 4 grote aardappelen
  • 2 middelgrote uien
  • tijm
  1. Snijd de boontjes in stukken van 1 cm.
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes.
  3. Kook de aardappelen, bonen en tijm gedurende 10 minuten.
  4. Snijd het spek in reepjes en bak ze aan in wat Solo.
  5. Hak de ui heel fijn en stoof in wat Solo.
  6. Pureer de aardappelen en bonen, voeg de ui, Solo, peper en zout en het spek toe.
  7. Gaar de kabeljauw op in de microgolfoven.
  8. Serveer de vis met de warme puree en versier met peterselie.
Solo