Kabeljauwfilet met oregano

2291 22 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 6 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 glazen droge witte wijn
  • 1 eetlepel bloem
  • 2 dl melk
  • zout
  • oregano
  • 600 g kabeljauw filet
  • peper
  1. Schik de vis in een ovenschotel en breng op smaak met peper en zout.
  2. Lepel er de 2 eetlepels Solo Vloeibaar over, giet er de wijn bij en dek af.
  3. Schuif de schotel in de op 180° C voorverwarmde oven.
  4. Roer intussen de rest van de Solo Vloeibaar met de bloem glad en laat met de melk op een zacht vuur indikken tot een licht gebonden sausje.
  5. Breng op smaak met peper, zout en oregano.
  6. Schik de vis op de borden.
  7. Giet het kookvocht van de vis in de saus, roer de saus glad en verdeel over de vis.
  8. Werk af met versnipperde oreganoblaadjes.
Solo