Kabeljauw op de wijze van Phen Souralaysak

349 30 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 2 limoenen
  • 4 eetlepels Solo
  • 2 eetlepels witte azijn
  • 1 eetlepel kristalsuiker
  • 1 boeketje verse koriander
  • 700 g kabeljauw moten
  • 1 stukje gember
  • 2 teentjes fijngehakte look
  • 2 eetlepels sojasaus
  1. Bestrooi de visfilets met dungesneden reepjes gemberwortel en versgeperst limoensap.
  2. Laat het geheel 15 tot 20 minuten koken in de snelkookpan.
  3. Sausbereiding (5 minuten voor de vis gaar is): Giet 4 eetlepels Solo in de wok. Voeg de knoflook toe zodra de Solo warm is en laat ze lichtjes goudbruin bakken.
  4. Voeg 2 eetlepels witte azijn, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel kristalsuiker toe.
  5. Meng het geheel goed en laat even sudderen.
  6. Giet de kabeljauwfilets af, schik ze op de borden en overgiet met de saus.
  7. Bestrooi met grofgesneden verse koriander en versier met schijfjes limoen. Dien op met rijst.
Solo