Kabeljauw met tomaat, prei en Boursinkaas

14 15 4 5
Aantal personen:
  • 400 gr gepelde tomaten in zijn geheel
  • 0,5 kg diepvriesprei in ringen
  • 4 st kabeljauwfilet van ca. 150 à 200 gr
  • 2 el olijfolie
  • 100 gr amandelnootschilfers
  • 2 pakjes Boursinkaas met look en fijne kruiden
  1. 1.Verwarm de over voor op 180°. Vet de ovenschotel in met 2 el oflijfolie.
  2. Leg op de bodem de diepgevroren preiringen.
  3. Daarbovenop komen de gepelde tomanten, in zijn geheel. Druk deze een beetje plat.
  4. Leg de kabeljauwfilets hierboven op.
  5. Snij de Boursin horizontaal in twee en leg op elke filet een plak. Strooi er de hazelnootschilfers over.
  6. Zet 45' in de oven.
  7. Serveer met puree, rijst of aardappel.
steenhoop