Kabeljauw met spinazie en kwarksaus met mosterd

146 22 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 1 dl geconcentreerde kippenbouillon
  • Solo
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 teentje knoflook
  • 400 g spinazie in room
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 4 eetlepels kwark
  1. De kabeljauw kort bakken in Solo en verder in een warme oven garen.
  2. Stoof de spinazie in Solo.
  3. Steek het gepelde teentje look aan een vork en roer daarmee tijdens het stoven door de spinazie.
  4. Op smaak brengen met peper en zout.
  5. Neem nu de pan waarin u de vis gebakken heeft, voeg de bouillon eraan toe en kook de aangekoekte bakrestjes los.
  6. Neem de pan van het vuur, zeef het vocht en roer er de kwark en de mosterd doorheen.
  7. Kruid met peper en zout.
  8. Dien de vis op met de saus en de spinazie.
Solo