Kabeljauw met sinaasappel

32 40 4 5
Aantal personen:
  • 360 gr kabeljauwfilet
  • 1 bosje wortelen
  • 4 st sinaasappels
  • 100 ml groentenbouillon
  • 100 gr zwarte ontpitte olijven (kan ook met groene)
  • 4 st sjalotten
  • 4 theelpl olijfolie
  • 2 mespunt gemalen korianderzaadjes
  • peper & zout & rucola
  1. Stoof de sjalotten en worteltjes 5 min. in olijfolie.
  2. Voeg de groentebouilllon toe en laat alles 15 min. garen.
  3. Bak de kabeljauwfilet 8 min in olijfolie en kruid met peper & zout & koriander.
  4. Doe het sap van 1 sinaasappel bij de worteltjes en laat inkoken.
  5. Voeg de sinaasappelpartjes en olijven toe en laat 5 min. intrekken.
  6. Garneer met rucola......lekker met rijst,pasta,puree, kroketjes..........SMAKELIJK!!!!
Di-Ni-Sa