Kabeljauw met olijven

29 15 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 4 el zwarte olijven
  • 1 rode ui
  • 3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie
  • 1 tl tijm
  • 1 dl witte wijn
  • 4 kabeljauwfilets, elk van ca. 150 g
  • gemengde sla
  1. Ontpit de olijven en hak ze in grove stukken. Snipper de ui fijn.
  2. Giet de Bertolli Extra Vergine olijfolie in een pan en voeg er de ui en tijm bij.
  3. Sauteer tot de ui glazig wordt.
  4. Giet de witte wijn over de ui en kook in.
  5. Voeg er de visfilets en de olijven bij. Kruid met zout en peper.
  6. Laat de vis nog 4 minuten aan elke zijde sudderen in de saus.
  7. Neem van het vuur en serveer met een groene sla.
  8. Italiaanse ciabatta of focacciabrood maakt deze maaltijd compleet.
Solo