Kabeljauw met kokos

8 30 2 5
Aantal personen:
  • 4 kabeljauwfilets (+/- 180 gr elk)
  • 150 gr gemalen kokosnoot
  • 2 rode chilipepertjes
  • 1 bio citroen
  • 8 takjes peterselie
  • solo vloeibaar
  • peper&zout (pezo)
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Spoel de citroen onder koud water, rasp de schil, pers ze daarna uit.
  3. Besprenkel de vis met het citroensap en kruid met pezo.
  4. Hak de peterselie fijn en snij de pepertjs doormidden, verwijder de zaadjes, snij in fijne reepjes.
  5. Meng de kokosnoot met de geraspte citroenschil en kruid lichtjes met zout.
  6. Bestrijk 4 vellen bakpapier (groot genoeg om pakketjes van te maken) met solo vloeibaar.
  7. Leg er de vis op, verdeel er het kruidenmengsel over.
  8. Vouw dicht en leg de pakketjes op een bakplaat.
  9. Zet in de oven gedurende, ongeveer 20 minuten, tot de vis gaar is.
  10. Vouw de pakketjes open op een warm bord en dien op met rijst.
Victor S.