KABELJAUW IN PAPILLOT

56 30 3 5
Aantal personen:
  • 4 kabeljauwfilets van ca 150 gram stuk
  • 100 gram Philadelphia bieslook light
  • Franse mosterd
  • 3 tomaten, in plakken
  • 1 prei, in ringen
  • 1 el verse tijm
  • 1/2 el olijfolie om in te vetten
  1. Verwarm de oven voor op 180°
  2. Scheur 4 stukken aluminium folie af, zodat je 4 vierkante stukken hebt.
  3. Smeer het midden van het aluminiumfolie in met olijfolie en leg de kabeljauw hierop.
  4. Smeer de filet in met mosterd.
  5. Beleg de filet met tomaat en preiringen. Schep er een lepel Philadelphia Bieslook Light op en maak af met de kruiden.
  6. Breng het geheel op smaak met peper en zout en vouw het aluminiumfolie luchtig dicht.
  7. Gaar de vis 15 min in de oven.
  8. Serveer met gekookte krieltjes.
  9. * Een papillot is een bereiding die met stomen vergeleken kan worden. Gebruik een vierkant stuk vetvrij papier of aluminium folie. Leg vervolgens het gerecht in het midden en vouw de punten naar elkaar tot een driehoek. Rol daarna de randen een beetje op, zodat een afgesloten geheel ontstaat.
FREDJEMOVIE