Kaastaartje met pistache en limoen.

9 40 3 5
Aantal personen:
  • 200 gr platte kaas
  • 2 dl room
  • 100 gr suiker
  • 1 limoen
  • 3 blaadjes gelatine
  • 1 dl limoncello
  • 70 gr zandkoekjes
  • 70 gr pistachenoten
  • 50 gr boter
  1. Week de gelatine in koud water.Breng de limoncelo met de suiker aan de kook.
  2. Rasp de schil van de limoen,pers het limoensap en voeg bij het suikerdrankje en los de gelatine daar in op,laat afkoelen.
  3. Klop room halfvast .
  4. Spattel alles onder de plattekaas,het laatst de room.
  5. Mix de koekjes, noten en boter in de blender.
  6. Bekleed een springvorm met boterpapier,giet het koekjes mengsel daarin en druk goed aan.
  7. Vervolgens het kaasmengsel,laten opstijven in de koelkast
  8. Liefst een dag op voorhand maken.
  9. Smakelijk
sin